Doe dag – 12 juni 2021

Als liefhebber van de polder draag je dit gebied een warm hart toe. Hoe leuk is het als je ook een actieve bijdrage kunt leveren aan het gebied? Dat kan! Op 12 juni organiseert stichting Bieslanddagen de welbekende Doedag.  Voor sommige klinkt de Doedag bekend in de oren en hij is terug van weg geweest!

Heb je zin om de handen uit de handen mouwen te steken? We starten rond half 10 met een heerlijk kopje koffie en om 10 uur gaan we met elkaar de polder in om samen te werken aan beheer en onderhoud. Als dank voor uw inzet organiseren we een heerlijke boerenlunch en om 16 uur sluiten we af met een drankje.

Uiteraard houden we ons aan de maatregelen die op dat moment gelden. Aanmelden is wel nodig, zodat we rekening kunnen houden met de organisatie.

Wat gaan we doen? 

We fietsen allemaal weleens over het Virulypad en misschien heb je de enorm lange heg al gezien. Deze heg is uniek en moet een prachtige natuurlijke uitstraling brengen in het gebied. Daarnaast heeft de heg veel meer functies zoals de biodiversiteit versterken. Wij willen graag samen met jullie ervoor zorgen dat deze heg de juiste functie voor het gebied kan krijgen. Kijk, luister en doe mee om samen te werken voor het gebied.

Datum: 12 juni 2021

Tijd: 09.30 – 16.00 uur

Locatie: Verzamelen bij Uylenburg

Kosten: Er zijn geen kosten aan deze dag verbonden. De lunch wordt verzorgd door Rode Rozen en Tortilla’s en stichting Bieslanddagen verzorgd koffie, thee en lekkers.

Aanmelden:
Joke van der Kraan
info.bieslanddagen@gmail.com

aanmelden kan t/m 7 juni 2021

 

Praktische informatie:

  • Aanmelden kan t/m 7 juni
  • We houden ons aan de coronamaatregelen die op dat moment gelden
  • Rode Rozen en Tortilla’s maakt voor jou een heerlijke lunch
  • Koffie, thee en lekkers is aanwezig
  • We gaan mee in alle elementen van de natuur dus kleed je op basis van de weersvoorspelling
  • 9.30 uur verzamelen bij de Uylenburg
EvelienDoe dag – 12 juni 2021