Klassiek polderconcert

 

Voor de derde keer ontvangen we dit jaar Sinfonia Rotterdam. Zij spelen voor u een toegankelijk zomerprogramma. Laat u midden in de polder, in de overdekte koeientuin, betoveren door de wonderschone klanken van dit orkest onder leiding van dirigent Conrad van Alphen. Verwacht deze morgen delen uit prachtige werken van o.a. Mozart, Rossini en Bizet.

Programma

10.30 Inloop
11.00 Koffietafel met heerlijke broodjes verzorgd dat Stads-Koffyhuis Delft
11.30 Concert Sinfonia Rotterdam onder leiding van dirigent Conrad Alphen
13.00 Einde concert

Datum: 30 augustus 2020

Tijd: 11.00 – 13.00 uur (inloop vanaf 10.30)

Locatie: Hoeve Biesland

Kosten: € 35,00 (inclusief koffietafel)
Leden Vrienden van Biesland krijgen een contributiekorting van €10,00

Bekijk dit evenement op Facebook

Het maximaal aantal inschrijvingen is bereikt.
Aanmelden is niet meer mogelijk

In samenwerking met: 

Goed om te weten

Parkeren van fietsen

Er zijn voor dit evenement voldoende plekken waar je je fiets kunt stallen, deze worden met behulp van fietsparkeerborden duidelijk aangegeven. Wij vragen je om hier vooral gebruik van te maken en geen fietsen te stallen buiten de aangegeven plaatsen! Fietsen buiten de aangegeven plekken moeten wij weghalen i.v.m. de veiligheid.

Coronamaatregelen

Uiteraard houden wij ons aan alle maatregelen. Ook wanneer deze maatregelen worden gewijzigd. Aanmelden voor onze evenementen is hierdoor verplicht. We hebben ervoor gezorgd dat iedereen de juiste hoeveelheid afstand kan behouden. We vragen van jou je hier ook aan te houden. Onze evenementen vinden allemaal plaats in de openlucht en soms overdekt. Een gezondheidscheck is niet nodig, maar indien je klachten hebt blijf je thuis.

Parkeren van auto’s

I.v.m het coronavirus heeft de gemeente Delft alle parkeerplaats aan de rand van de polder afgesloten. Parkeren kan voor dit evenement bij Hoeve Biesland, maar er is beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar. We raden aan op de fiets te komen.

Veiligheid en EHBO

We hebben ons uiterste best gedaan om voor jong en oud een leuk, leerzaam en veilig evenement te organiseren. Er is een veiligheidsteam aanwezig en er zijn diverse medewerkers van de EHBO aanwezig. Onze EHBO’ers en veiligheidsmensen zijn te herkennen aan hun gele hesjes. Niet onbelangrijk: Deelname aan alle activiteiten tijdens de BieslandDagen is voor eigen risico!

EvelienKlassiek polder concert