Polderdag voor de kinderen (VOL)

 

Speciaal voor de jeugd (leeftijd 8 t/m 12 jaar) is er een actieve polderdag waar kinderen de natuur kunnen beleven. We hebben een hele toffe route uitgezet. Survivallen over ons polderland, klauteren door het Bieslandse bos, een leerzame bijenspeurtocht, schilderen met bloemenblaadjes en kruiden, boomklimmen, ontdek de kindertuin, vogels spotten, op zoek naar de waterbeestjes die leven in de polder én nog heel veel meer.

Praktische informatie:

  • Na aanmelding worden de kinderen verdeeld in groepen van maximaal 10 kinderen
  • Wil jouw zoon of dochter bij zijn vriendjes en vriendinnetjes in de groep? Meld alle kinderen dan aan via één aanmeldformulier.
  • Iedere groep heeft één begeleider
  • De activiteiten worden begeleidt door activiteitenbegeleiders
  • Kinderen nemen zelf een rugzakje mee met eten en drinken
  • Kleding op basis van de weersvoorspelling en gesloten schoenen zijn verplicht
  • Na aanmelding ontvang je per email de startlocatie
  • Doordat de kinderen een route door het hele gebied wandelen, is het alleen mogelijk om de hele dag deel te nemen.

Datum: 29 augustus 2020

Tijd: 09.30 – 16.00 uur

Leeftijd: 8 t/m 12 jaar

Locatie: Delftse hout en Bieslandse polder

Kosten: Deelname aan deze dag is gratis

Bekijk dit evenement op Facebook

Het maximaal aantal inschrijvingen is bereikt. Aanmelden is niet meer mogelijk. 

In samenwerking met: 

Deze fantastische dag wordt mede mogelijk gemaakt door:

Goed om te weten

Parkeren van fietsen

Er zijn voldoende plekken waar je je fiets kunt stallen, deze worden met behulp van fietsparkeerborden duidelijk aangegeven. Wij vragen je om hier vooral gebruik van te maken en geen fietsen te stallen buiten de aangegeven plaatsen! Fietsen buiten de aangegeven plekken moeten wij weghalen i.v.m. de veiligheid.

Coronamaatregelen

Uiteraard houden wij ons aan alle maatregelen. Ook wanneer deze maatregelen worden gewijzigd. Aanmelden voor onze evenementen is hierdoor verplicht. We hebben ervoor gezorgd dat iedereen de juiste hoeveelheid afstand kan behouden. We vragen van jou je hier ook aan te houden. Onze evenementen vinden allemaal plaats in de openlucht en soms overdekt. Een gezondheidscheck is niet nodig, maar indien je klachten hebt blijf je thuis.

Parkeren van auto’s

We raden aan op de fiets te komen. I.v.m het coronavirus heeft de gemeente Delft alle parkeerplaats aan de rand van de polder afgesloten. Parkeren kan alleen op P1 en P2 aan de kant van de Tweemolentjeskade, Delft of op de Korftlaan, Delft. Houdt rekening met extra looptijd.

Veiligheid en EHBO

We hebben ons uiterste best gedaan om voor jong en oud een leuk, leerzaam en veilig evenement te organiseren. Er is een veiligheidsteam aanwezig en er zijn diverse medewerkers van de EHBO aanwezig. Onze EHBO’ers en veiligheidsmensen zijn te herkennen aan hun gele hesjes. Niet onbelangrijk: Deelname aan alle activiteiten tijdens de BieslandDagen is voor eigen risico!

AdminPolderdag voor kinderen