Unieke buitendienst van kerk Delfgauw

Midden tussen de graslanden, de koeien en in de open lucht, vieren we deze kerkdienst. Dominee Robert Stigter is de voorganger en de muziek komt van de Delfg’houseband. Kom en geniet samen met ons van de kerkdienst en fijne
ontmoetingen. Neem je een klapstoel, kussentje of kleedje mee? Dan heb je gegarandeerd een zitplaats. Ook zijn er strobalen om op te zitten.

Na de dienst is er nog tijd om na te praten met koffie, thee en limonade.

Praktische informatie:

  • Kom op de fiets
  • Bij heel slecht weer zal de kerkdienst niet doorgaan. Deze beslissing maken we op zaterdag 4 september en iedereen die zich heeft aangemeld ontvangt hierover een email.
  • Routebeschrijving: Bieslandseweg, Delfgauw

BIESLANDDAGEN TIP

Combineer de kerkdienst met een natuurvoorstelling in het Amfitheater

Na de kerkdienst kun je nog gezellig napraten? Vind je het leuk om in de polder te blijven deze middag? Om 15.00 uur kun je genieten van een natuurvoorstelling ‘Natuurlijk in het wild’. Deze voorstelling is in het Amfitheater en die ligt naast het Stiltegoed. Wel even aanmelden i.v.m. het maximaal aantal bezoekers.

Datum: 5 september 2021

Tijd: 09.30 ontvangst – 10.00 uur start kerkdienst

Locatie: Stiltegoed

Kosten: Er zijn geen kosten aan verbonden. In het liturgieboekje is een QR code te vinden om bij te dragen aan de collecte.

Bekijk dit evenement op Facebook

Aanmelden

In samenwerking met: 

Goed om te weten

Parkeren van fietsen

Er zijn voldoende plekken waar je je fiets kunt stallen, deze worden met behulp van fietsparkeerborden duidelijk aangegeven. Wij vragen je om hier vooral gebruik van te maken en geen fietsen te stallen buiten de aangegeven plaatsen! Fietsen buiten de aangegeven plekken moeten wij weghalen i.v.m. de veiligheid.

Coronamaatregelen

Uiteraard houden wij ons aan alle maatregelen. Ook wanneer deze maatregelen worden gewijzigd. Aanmelden voor onze evenementen is hierdoor verplicht. We hebben ervoor gezorgd dat iedereen de juiste hoeveelheid afstand kan behouden. We vragen van jou je hier ook aan te houden. Onze evenementen vinden allemaal plaats in de openlucht en soms overdekt. Een gezondheidscheck is niet nodig, maar indien je klachten hebt blijf je thuis.

Parkeren van auto’s

I.v.m het coronavirus heeft de gemeente Delft alle parkeerplaats aan de rand van de polder afgesloten. Parkeren kan alleen op P1 en P2 aan de kant van de Tweemolentjeskade, Delft of op de Korftlaan, Delft. Houdt dan rekening met extra looptijd. We raden aan op de fiets te komen.

Veiligheid 

We hebben ons uiterste best gedaan om voor jong en oud een leuk, leerzaam en veilig evenement te organiseren. Niet onbelangrijk: Deelname aan alle activiteiten tijdens de BieslandDagen is voor eigen risico!

EvelienUnieke kerkdienst