Verhalenpad 

Volg de bloemenkinderen en luister naar verhalenvertellers tijdens je avontuur door de tuin van ZON. Open de deurtjes en lees wie de bloemenkinderen zijn. Je komt verhalenvertellers tegen die mooie verhalen uit de natuur vertellen en zingen.

Dit verhalenpad is voor jong en oud. Voor de speurneuzen is er een extra activiteit: raad het geheime woord uit de woordzoeker – maar dan moet je wel alle deurtjes vinden. Lees hieronder nog wat praktische informatie.

Praktische informatie:

  • Het verhalenpad is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en volwassenen. Heeft u een baby of peuter? Die mag uiteraard mee. Aanmelden kan per gezin.
  • Het verhalenpad duurt ongeveer één uur
  • We starten om de 15 minuten een nieuwe groep. Je ontvangt van ons nog een email met de exacte tijd, routebeschrijving etc. Een coronatoegangsbewijs is niet nodig.
  • De kosten van € 5,00 per gezin is een kleine bijdrage voor de verhalenvertellers. Je kunt deze kosten ter plaatse contant betalen.
  • Kleding op basis van de weersvoorspelling
  • Bij extreme storm/onweer zal de organisatie het verhalenpad vanwege veiligheid aflassen. Dit maken we op vrijdag 24 september bekend via een email aan alle gezinnen die zijn ingeschreven.

Datum: 25 september 2021

Duur: +/- 1 uur

Tijd: tussen 10.00 en 14.00 uur

Leeftijd: 5 tot 100 jaar

Locatie: De tuin van ZON (Delftse Hout) Google Maps

Kosten: €5,00 per gezin

Aanmelden is niet meer mogelijk

In samenwerking met: 

Het verhalenpad wordt mede mogelijk gemaakt door:

Goed om te weten

Parkeren van fietsen

Er zijn voldoende plekken waar je je fiets kunt stallen, deze worden met behulp van fietsparkeerborden duidelijk aangegeven. Wij vragen je om hier vooral gebruik van te maken en geen fietsen te stallen buiten de aangegeven plaatsen! Fietsen buiten de aangegeven plekken moeten wij weghalen i.v.m. de veiligheid.

Coronamaatregelen

Uiteraard houden wij ons aan alle maatregelen. Ook wanneer deze maatregelen worden gewijzigd. Aanmelden voor onze evenementen is hierdoor verplicht. We hebben ervoor gezorgd dat iedereen de juiste hoeveelheid afstand kan behouden. We vragen van jou je hier ook aan te houden. Onze evenementen vinden allemaal plaats in de openlucht en soms overdekt. Een gezondheidscheck is niet nodig, maar indien je klachten hebt blijf je thuis.

Parkeren van auto’s

We raden aan op de fiets te komen. I.v.m het coronavirus heeft de gemeente Delft alle parkeerplaats aan de rand van de polder afgesloten. Parkeren kan alleen op P1 en P2 aan de kant van de Tweemolentjeskade, Delft of op de Korftlaan, Delft. Houdt rekening met extra looptijd.

Veiligheid en EHBO

We hebben ons uiterste best gedaan om voor jong en oud een leuk, leerzaam en veilig evenement te organiseren. Niet onbelangrijk: Deelname aan alle activiteiten tijdens de BieslandDagen is voor eigen risico!

EvelienVerhalenpad